Learn more about travelling in Moldova on: moldova.travel
Despre noi
Salut! Ne bucurăm să te cunoaștem.

Bună! Te salutăm din Moldova. Suntem o țară mică, dar foarte bogată - cea mai importantă bogăție a noastră sunt oamenii. Suntem foarte diverși: moldoveni, ruși, ucraineni, bulgari, găgăuzi, dar toți împreună vom fi foarte bucuroși să te cunoaștem în persoană, aici, în Moldova.

Despre noi

             Guides of Moldova este o platformă ce are drept scop informarea turiștilor din întreaga lume despre destinațiile turistice, cât și despre ghizii calificați din Republica Moldova. Inițiativa creării platformei aparține Asociației Turismului Receptor din Republica Moldova, pentru a promova și dezvolta Moldova ca destinație turistică în străinătate. Noi suntem convinși că Moldova, o țară debutantă pe arealul turistic internațional, poate deveni o destinație de top prin intermediul culturii autentice și patrimoniului unic.

            Moldova este un teritoriu mic, care adună la un loc plăceri savuroase. Este o alegere perfectă pentru turiștii care doresc să exploreze meleaguri pitorești, să guste din legenda vinului moldovenesc și să trăiască diversitatea culturii moldovenești.
Te îndemnăm să te alături la inițiativa noastră, pentru a dezvolta împreună turismul autohton și a pune în evidență adevărata valoare a Moldovei. Dacă ești un ghid calificat, care dorește să contribuie direct la promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică, atunci nu ezita să ne contactezi.

Andrew Zimmern afirmă: „Te rog fii un călător, nu un turist. Încearcă lucruri noi, întâlnește oameni noi și uită-te mai departe de ceea ce se află în fața ochilor tăi. Acestea sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim!”. Moldova, inima verde a Europei, te va fascina prin autenticitate edificiului patrimonial și ospitalitatea localnicilor.

Редактор